23 Mayıs 2012 Çarşamba


BURDOCK ROOT-DULAVRAT OTU

[HERBAL SUPPLEMENT] 425 mg 90 Kapsül

Kuru, pullanmış ve döküntülü cilt bozukluklarında tedavide nemlendirme ve cildi yumuşatır. Antiinflamatuar, antimikrobiyal ve antioksidan özelliğinden faydalanılır. Yüzyıllardır Avrupa ve Uzakdoğu’da her tür deri hastalığında, saç ve saçlı derideki kaşıntı, kepek ve benzeri sorunların tedavisinde ve ayrıca Psoriyazisin tedavisinde kullanılmıştır. Günümüzde araştırmalar, bu bitki özünün saçın doğal olarak büyümesi ve saçlı derinin sağlıklı olması için gerekli olan fitosteroller ve esansiyel yağ asitlerinden zengin olduğunu göstermiştir.
Kan temizleyici ve genel anlamda değişim sağlayıcıdır. Burdock aynı zamanda C vitamininden daha güçlü olduğu gösterilmiş en az 5 adet flavonoid tipte antioksidan içerir. Zehirli kimyasallara maruz kalan hayvanlarla yapılan çalışmalar bu bitki köklerinden yapılan çayların antioksidan ve antienflamatuvar etki ile karaciğerde oluşan hasarı en aza indirdiğini göstermiştir. Gut ve romatizma hastalıklarında da önerilmektedir.
  • Saç sağlığı için, dökülen saçların durmasını ve yeni saç oluşumuna katkıda bulunduğu Laboratuar testlerinde göstermiştir.
Kullanım Önerisi: Günde 1-3 kapsül, yemeklerden sonra.

1 yorum: